10-и рожден ден празнуваха с приятели в Защитеното жилище в Долно Драглище

Защитеното жилище в село Долно Драглище отпразнува своя 10-и рожден ден. Празнична програма изнесоха потребителите и успяха да зарадват своите гости. Десетият юбилей на жилището бе посветен на празника на град Разлог – 11 октомври. Тържеството бе уважено от временно изпълняващия кмет на община Разлог инж. Венцислав Гърменов, Лиляна Боянова, Елена Мущрина, бивш кмет на село Горно Драглище, и ръководители на социални учреждения, които отправиха приветствие към потребителите и служителите на дома.

Гости на събитието бяха Виктория Харампалиева – директор на Регионална дирекция „Социално подпомагане” – гр. Благоевград, Велина Кънчева –  Дирекция „Социално подпомагане” – гр. Разлог, управители и потребители на защитени жилища от 1и 2 в гр. Банско, Център за настаняване на деца и младежи  – гр. Разлог, Дом за стари хора в гр. Гоце Делчев, Център за настаняване от семеен тип на хора с умствена изостаналост – гр. Гоце Делчев и други.

Гост-изпълнители на събитието бяха МФГ „Огражденска четворка”. На тържеството Анита Тараланска, председател на Съюза на инвалидите в Перник, връчи медали на директора на Дома за възрастни с физически увреждания „Св. Пантелеймон” Лилия Алтънина от участието на защитеното жилище на XIII републикански многожанров фестивал за хора с увреждания,където грабнаха първо и второ място.

ИВАН ИВАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *