10 неща, за които всеки мъж копнее в леглото

Редки са моментите, в които мъжете искат акробатични номера, белезници и камшици в леглото. Разбира се, съществуват и такива случаи, но истината е, че момчетата са малко по-предвидими в спалнята.

Стига да не са пълни егоисти, които правят машинално всичко с едничката идея да задоволят само своите нужди, мъжете искат един малко по-пикантен сексуален живот и от време на време нещо изненадващо. Лесно е, нали?

И за да сме изчерпателни, се допитахме до господата за какво копнеят в леглото и ето какво казаха те:

1. Да поемате инициативата
Дори когато те правят първата крачка, ако и вие поемате инициативата, ще са още по-щастливи. Това, че вие ги желаете, подхранва още повече тяхната възбуда. Защото без значение колко сте възбудени, ако не го покажете и не го прошепнете в ухото на мъжа, той винаги ще се чуди дали вие наистина го искате.

vrazki 1

2. Секси бельо
Това, че носите сексапилно бельо доставя изключителна наслада на мъжа до вас и той оценява факта, че го правите заради него, въпреки че бърза да го смъкне в мига, в който го види.

3. Предварителната игра
Не се заблуждавайте от момчетата по филмите, които винаги са възбудени и готови за подвизи в леглото. Истината е, че те обичат предварителната игра точно толкова, колкото и ние. Стига да не прекаляваме, разбира се. А това осигурява един добър секс и за двамата.

4. Спонтанността
В един момент всяка двойка попада в коловоза на рутината. Ако и вие усещате, че нещата при вас вървят в тази посока, не се страхувайте да промените нещо. Бъдете спонтанни. Не се притеснявайте да седнете в скута на мъжа си, докато той пие кафе сутринта, или пък чете вестник и да му прошепнете колко го желаете. Опитайте се да се отдадете на ласки, но без да му позволявате да стигне по-далече. Защото забраненото веднага ще ви накара да се желаете още повече.

5. Мръсни приказки
Или най-малкото, някои окуражаващи думички, с които да му покажете колко ви е хубаво и дали прави нещата по правилния начин.

6. Да чуят да произнасяте името им
И ние леко се изненадахме от този факт, но мъжете признават, че нищо не ги възбужда така, както да си чуят името в сюблимния момент. Използвайте това предимство.

vrazki 2

7. Отговорни сте за сексуалната си безопасност
Освен ако не сме в дългосрочни отношения и двамата не сме тествани за полово предавани болести, тогава презервативите задължително трябва да са част от уравнението. Тъжен факт е, че дори с тях нямаме 100% гаранция за предпазване, но със сигурност е по-добре да ги използваме.

Така че, винаги бъдете подготвени с един кондом в дамската чанта. Обикновено сме на мнение, че мъжът трябва да е отговорен за това, но реалността е друга и тя е, че силният пол често забравя тези “подробности”.

8. Да реализираме фантазии
Няма нищо по-хубаво от това, ако реализирате някоя мръсна фантазия на човека до вас или пък изпробвате заедно нова поза, за която копнее. Той ще откликне с готовност и също ще направи всичко, за което мечтаете и вие. (В противен случай се запитайте дали сте един за друг.)

9. Да имате чувство за хумор
Когато нещата се объркат, може да подходите по два начина – да драматизирате, или да погледнете от смешната страна на нещата. Първият вариант не е удачен, защото мъжът до вас е достатъчно засрамен от ситуацията, пък и няма смисъл да нагнетявате още повече положението.

10. Да ви докара до оргазъм
Няма по-голям комплимент за мъжа от това да види, че жената до него е в екстаз именно заради неговите умения в леглото. Затова не се притеснявайте да кажете и да им покажете какво искате. Защото вашето удоволствие е и негово!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *