10 неща, които никой няма да носи отново през 2021 година

Модата ни носи много нови тенденции всяка година, но повечето от тях са непостоянни или излизат от мода толкова бързо, колкото се превръщат в хит, пише trafficnews.bg.

Почистете гардероба си и не се колебайте да изхвърлите следните неща, защото през 2021 г. никой няма да го носи!

Миниатюрни чанти

Въпреки че са неотразими на пръв поглед, чантите, в които едва можете да поберете червило, всъщност не служат за нищо друго, освен като допълнителна тежест и носене на друга чанта. Връщаме се към стандартни чанти с определена форма и елегантен външен вид, просторни или малки, но достатъчно големи, за да поберат всичко, от което се нуждаем.

Скъсани дънки

След почти 10 години тази тенденция приключи. Класиката отново е на мода.

Неонови дрехи и аксесоари

Въпреки че присъства на модната сцена от 2016 г., през последните месеци тази тенденция започна бързо да избледнява. В бъдеще тя ще бъде запазена за колоездене, когато е необходимо да се чувствате максимално удобно, поради вашата безопасност на пътя. От 2021 г. тази тенденция ще бъде заменена от ярки и интензивни нюанси и интересни шарки.

Напръскан десен

Колкото бързо този тип десен се превърна в една от водещите тенденции, точно толкова бързо той излиза от мода.

Колоездачни клинове

Подобно на неонови цветове, колоездачните клинове ще възвърнат основното си предназначение – за фитнес залата и за колоездене.

Големи портмонета

Време е да отдадете предпочитание на използването на карти и безконтактното плащане, така че няма нужда да носите масивен портфейл.

Цвят мента

Единствената причина, поради която този красив нюанс излиза от мода, е, че е трудно да се комбинира с други цветове.

Къси, тесни шорти

Ще се сбогуваме и с тази дългогодишна тенденция. Ще заменим тесните и къси летни шорти с по-широки и по-дълги модели.

Микро слънчеви очила

Подобно на микро чантите, този моден детайл няма много практическо приложение. Връщаме се към шикозните модели слънчеви очила, които наистина предпазват очите ни от слънцето.

Прозрачни материи

И тази хитова материя вече остава в миналото, що се отнася до ежедневната мода, най-вече защото е трудна за комбиниране. Отсега нататък ще предпочитаме подобни артикули изработени, изработени от сатен или коприна.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *