10 неща, които усеща влюбващата се жена

Без никакъв спор в темата за любовта има много митове и клишета, които всъщност определено не са истина. Все пак обаче едва ли има човек, който не се е влюбвал през живота си. 


Ако чакате пеперуди в стомаха, за да разберете, че това, което изпитвате е любов, то може да пропуснете момента.

В следващите редове ще ви разкрием кои са 10-те неща, които наистина усеща една жена, когато е влюбена. Вие сами ще прецените дали сте го изживели или пък точно в този момент преминавате през най-сладкото чувство в живота си. 


Ще усетите, че сте намерили мястото си

Този човек ще ви приема такава, каквато сте. Ще можете да сте себе си и ще се чувствате точно на място – спокойно и окрилени. 

Ще чувствате, че ставате по-добри

Някои от нас не ценят себе си достатъчно и честно казано имат ниска самооценка. Когато намерите човек, в когото се влюбвате, това ви прави щастливи. Вие искате да му дадете всичко, което заслужава и се стремите да бъдете по-добра версия на себе си. 


Ще се чувствате комфортно

Ще ви е удобно дори да си мълчите с вашия избраник. Просто ще се чувствате комфортно дори в тишината между вас.

Ще се чувствате секси

И за това усещате ще е достатъчно само едно – погледът му. Начинът, по който ви гледа, ще ви показва, че обича всеки един сантиметър от вашето тяло и душа. 

Ще се чувствате оценени

Правилният мъж ще цени абсолютно всичко, което правите за него. Няма да се налага да правите някакви грандиозни неща, за да го впечатлите Той ще забелязва дори най-малките жестове от ваша страна. 


Ще чувствате, че няма за какво да се притеснявате

Когато откриете любовта, бъдещето просто ще престане да ви плаши. Няма да имате търпение да се наслаждавате на всичко, което ви се случи.

Ще почувствате, че сте открили най-добрия си приятел

Вашият мъж трябва да бъде и ваш най-добър приятел. Той трябва да е първият човек, на когото да искате да разкажете всички новости в живота ви. Както и обратното – да чуете всичко, което се случва с него. Неговото щастие е и ваше щастие. 

Ще чувствате себе си

Правилният човек ще изкара у вас онези ваши страни, за които дори и вие не сте подозирали. Ще започнете да гледате на себе си през различна призма. 

Ще почувствате, че животът ви се е променил

Всичко ще бъде различно, ще го осъзнаете, но и ще усещате с всяка фибра на тялото си колко сте щастливи./ jenata.blitz.bg

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *