10 предупреждения, които идват при вас под формата на сънища

Макар не всеки да вярва в свръхестественото, понякога това е единственото обяснение на случващото се. Има случаи, в които съдбата ви изпраща сигнали, които да ви предупредят за наближаващо събитие, опасност, риск или нещо друго, за което трябва да бъдете нащрек. Ето кои сънища не бива да пренебрегвате:

1.Сън, свързан с голота – ако вие сте голи насън, страхувате се от злепоставяне и излагане пред публика; ако видите гол човек в съня си – ваша тайна ще излезе наяве или имате непочтени намерения към някого.

2.Сън, свързан с течаща вода – река, водопад, езеро и всичко онова, свързано с вода. Този сън вещае за ново начало. Миналото няма място повече в живота ви, много скоро ще го осъзнаете и сами ще успеете да се откъснете от него. Животът ви ще се пречисти от всичко излишно.

3. Сън, свързан с изневяра – тълкуванието на този сън е свързано с потиснати интимни желания, неизпълнени стремежи. Възможно е сънят да означава и страх от обвързване или впускане в по-сериозен етап на отношенията.

4.Сън, свързан със смърт – тълкуванието на този сън е свързано с край на един цикъл и започването на друг. Възможно е това да значи, че усещате силен стрес или че скоро ще получите прозрение за нова идея или промяна в емоционалното ви състояние.

5.Сън, свързан с бременност – ако бременна жена се появи в съня ви или себе си видите бременна, това е знак за стремителен прогрес в начинанията, които сте поели. Просперитет ще има в живота ви.

6.Сън, свързан с къща – ако видите къща или стая в съня си, ще претърпите метаморфоза в живота си. Голяма промяна се задача. Ако видите таван на стая насън, ще ви обземе носталгия по минали събития; мазето в съня е знак за вслушване в интуицията си.

7.Сън, свързан с пари – на хубаво е, ако сънувате пари. Това е знак, че може да спечелите някаква сума от игра, лотария или друга такава. Тези сънища означават, че мечтаете за финансова стабилност и развитие в тази посока.

8.Сън, свързан с падането на зъб – вероятно сте чували, че не означава нищо хубаво. Ако ви падне зъб насън, може да има две значения: осъществяване на мечти и желание или печал и скръбна вест. Възможно е това да е предупреждение за влошаване на здравословното състояние на близък до вас човек или да вас самите.

9.Сън, свързан с пожар – ако в съня си вие сте отговорни за пожара, значи стресът ви идва в повече, гневът е обзел съзнанието ви и трябва да направите нещо, за да се отървете от него. Ако гледате пожар отдалеч, бъдете готови да поемете рискове, свързани с бъдещите ви стремежи.

10.Сън, свързан с летене – ако сънувате, че летите, че друг човек лети, птица или какъвто и да е сън, свързан с летене, значи мечтаете за свобода. Искате да бъдете независими, да управлявате живота си. Ще успеете да постигнете развитие, само ако вървите в правилна посока.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *