10 признака, че в дома си имате нещо, което ще съсипе живота ви

Няма как да не признаете, че настроението и животът на човек зависи и от жилището, което обитава, пише jenata.blitz. Ако сте заобиколени от комфорт и положителна енергия, значи имате късмет – душата ви е в покой и по-лесно преодолявате трудностите в живота си.

Ако обаче усетите лоша енергия, напрежение, трудно ви е да се отпуснете у дома, то значи в жилището ви има нещо, което съсипва живота ви.

Отрицателната енергия влияе не само на психологическото благополучие, но и на здравето. Тази невидима сила може да унищожи аурата ви напълно. Често много заболявания и лични неуспехи, че дори и финансови затруднения, са свързани с лошата енергия у дома.

Признаци на отрицателна енергия:

Хлебарки

Това не е случаен паразит а истинско природно бедствие. Щом обаче е в жилището ви, значи нещо не е наред, отървете се незабавно.

Губите разни неща

Спомняте си къде сте поставили очилата си или дистанционното на телевизора, но никога не може ди намерите на това място. Това означава, че енергията в жилището ви не е хубава.

Често боледуване и скандали

Ако непрестанно се разболявате и имате чувството, че имунната ви система е слаба, може би една от причините е именно домът ви. Обърнете внимание и дали се карате често с половинката и лесно ли отшумяват скандалите. Ако когато сте на почивка животът ви е песен, а когато сте си у дома е апокалиптично, замислете се.

Растенията ви умират

Растенията поемат отрицателната енергия, насочена към домакина. Ако вашите умират, то може би причината е именно насъбирането на много отрицателна енергия в жилището ви.

Проблеми с окабеляването

Ако жилището ви е старо, то е добре да подмените кабелната инсталация. Направете го незабавно, защото може да е опасно за здравето ви.

Побиват ви тръпки

Неприятно усещане на студ пълзи о гърба ви и това при затворени врати и прозорци? Замислете се, този знак не е добър.

Сънливост и умора

Понякога може да отдадете това чувства на есента, но ако тези състояния станат перманентни, значи не е нужно да вините само времето.

Безпокойство без основание

През цялото време ли се притеснявате и тревожите? Прогонете тревожните мисли и се грижете повече за дома си.

Усещане на чуждо присъствие

Това вече е много сериозно и не винаги всеки човек може да се справи в подобно нещо, без помощта на специалист.

Често чупите чинии

Счупената чиния или чаша са нещо нормално във всеки дом. Ако това обаче се случва всяка седмица, то значи е добре да се замислите.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *