HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

10 символа от сънищата ни, които не бива да пренебрегваме

От както свят светува хората се интересуват от сънищата си и тяхното значение. Дали обаче нашето сънищата са визуално отражение на нашето ежедневие, учените още на са категорични. Макар това някои хора са убедени, че сънищата ни дават съобщения, които не бива да пренебрегваме.

Сънищата изразяват епизоди от нашия живот, които биха могли да бъдат анализирани по милиони начини. Сънят е този, който би могъл да разбере истинското емоционално състояние на човека.

Мозъкът се опитва трескаво да диктува чрез кратки видения нашите емоции. Тревожността или щастието биха могли да променят начина, по който спим. От нас зависи да ги осъзнаем.

Ето и 10 символа, които не бива да пренебрегваме, ако ги видим в сънищата си!

1. Летене

Сънищата, свързани с летене, символизират постигането на амбициите ни. На къде отиваме? Как се справяме? Имаме ли проблеми в живота? Най-често, когато сънуваме, че летим, това значи, че имаме воля да постигнем мечтите си и да бъдем свободни.

2. Вода

Когато сънуваме вода, това най-често отразява емоционалното състояние на ума ни. Водата означава чистота. Да сънувате вода е голям знак. Този сън най-често означава ново начало, тъй като водата измива всичко.

3. Зъби

Сънищата за зъби в действителност са много чести. Не всички сънища за зъби обаче имат негативни аспекти и са свързани със смърт. Ваденето на зъб, например значи, че тежките периоди в живота ви са към края си. Ако сънувате изгнил зъб, това означава, че криете дълбоко в себе си страх и тревоги. Падането на зъб не всеки пък означава смърт. Сънищата с падащи зъби могат да означават и липса на взаимност в една връзка, страх от загуба или скрити лъжи.

4. Смърт

Сънищата, в които някой умира, символизират край на нещо. Може да значи и тежък удар по егото, а също и стрес и гняв в реалния живот. Не забравяте, че смъртта на една идея, позволява раждането на нова. Смъртта в сънищата ни може да означава също, че ни очакват големи емоционални проблеми.

5. Бременност

Сънищата, свързани с бременност, символизират растеж и развитие. Те може да ви насочват към нови проекти.

6. Къща

Сънищата, в които сънувате къщи, символизират различните аспекти на личността. В зависимост от вида на къщата има различни тълкования, но най-често те означават спасение и комфорт. Таванът на къщите означават заровени спомени, а мазетата подсъзнателна интуиция.

7. Пари

Сънищата, свързани с пари, най-често отразяват нашия късмети това как възприемаме себе си. Ако сънуваме, че печелим от лотарията, това би могло да означава промяна в начина ни на живот, докато ако сънувате, че давате пари, това може би означава, че се страхувате от загуба. Най-често, когато сънуваме пари, то този сън се отнася до личното ни възприемане на богатството и благоденствието в живота ни.

8. Изневяра

Сънувате ли изневяра, то това значи потиснати или неизразени сексуални желания и пориви. Тези сънища често означават страх от изоставяне, ни и размирни лични отношения с близките.

9. Пожар

Сънищата за пожари могат да имат няколко значени в зависимост от контекста на съня. Ако видите огън на разстояние, то това символизира желанието ви за промяна. Ако обаче огънят е близо, то това значи, че се замесвате в рискови дейности. Ако пък сънувате, че палите огън, това символизира гняв, който сте потиснали.

10. Голота

Голите сънища са често срещани. Те най-често символизират страха ни да не се изложим. Ако в сънят ви някой е гол, това предсказва извънбрачна връзка, а може би и загуба на уважение.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *