10 фрази, които всеки мъж иска да чуе от любимата си

Противно на общоприетото схващане, не само жените обичат с ушите. Силният пол също е податлив на комплименти и похвали и реагира много чувствително не само на това, което му се казва, но и знае как да сподели как се случва. Ето най-добрите фрази, които всеки мъж иска да чуе от любимата си. Това може не само да укрепи, но и да подобри отношенията.

1. “Разбирам те/подкрепям те.”

Всеки има своите възходи и падения. А мъжете всъщност ги изживяват много болезнено. Те са свикнали да държат всичко в себе си, но това изобщо не е причина да не проявявате съчувствие и разбиране към тях.

2. “Ценя те.”

За мъжа е важно неговият авторитет и влияние да бъдат признати. Разбира се, понякога трябва да притъпите чувството си за собствена значимост. Защо не? Забравили сме как да кажем “благодаря” на близките, погрешно вярвайки, че това се подразбира.

3. “Извинявай, сгреших.”

Ние далеч не винаги сме в състояние да намерим сили в себе си и да признаем грешките си. За мъжа подобна фраза е просто балсам за душата му: той изпитва гордост от собствената си правда и радост, че му се доверявате.

4. “Искам те.”

Мъжете също понякога се съмняват в собствената си сексуалност и имат повече страхове и комплекси, свързани с интимността, отколкото жените. Затова е жизненоважно да поддържате увереност в партньора си, че той е желан и сексуално привлекателен.

5. “Вярвам в теб.”

За мъжа загубата на тази вяра е доста критична. Той трябва да осъзнае, че във ваше лице ще срещне не само приятел и любовница, но и верен спътник, съюзник, който ще бъде с него, независимо от всичко.

6. “Имам нужда от теб.”

Възможността да помогне на близките вдъхновява мъжа, прави го уверен в себе си и в собствените си сили.

7. “Ти си прекрасен.”

Няма човек на света, който да не обича комплименти. Ние, разбира се, не винаги знаем как да ги приемем, но по-често забравяме да ги кажем.

8. “Вярвам ти.”

Здравословна връзка не може да се изгради без доверие. Следователно всеки от партньорите просто трябва да е наясно, че може да разчита един на друг при всякакви обстоятелства.

9. “Чувствам се добре с теб.”

Желанието ви да сте близо до мъжа си, да го докоснете, да го държите за ръка е една от най-висшите форми на ласкателство, един от най-лесните начини да му покажете любовта си.

10. “Искам…”

Тук няма опции. Най-лесният начин да получите това, което искате от мъж, е да го кажете директно.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *