100 жени от няколко поколения празнуваха 8 март в село Полето, „гледарица” предсказа нов мандат на кмета на Симитли Ап. Апостолов

8 март на патерици празнуваха в село Полето. 100 жени от няколко поколения, жителки на селото и гостенки от околните села, се събраха в заведението под сградата на кметството и показаха как умеят да се веселят. Кметовете на село Полето Иван Манчев и на община Симитли Апостол Апостолов не пропуснаха да уважат дамите в тяхното забавление.  Председателят на местния парламент Владимир Христов също беше сред гостите. „За поредна година село Полето е топдестинацията за 8 март в общината“, заяви кметът Иван Манчев и допълни: „Наздраве, бъдете много здрави и щастливи и не спирайте да се забавлявате и да прославяте селото с красотата си”.

Жените бяха подготвили много изненади за вечерта. „Гледарица“ гадаеше и предсказа много светло бъдеще на гостуващите мъже на женската вечер. Тя предсказа нов мандат и на двамата кметове, като им даваше съвети как да стане това… Томбола с награди и много игри развеселиха празнуващите. Веселбата продължи до ранни зори, а жените си обещаха все повече да се събират и да разнообразяват ежедневието си. Изключително забавни моменти, смях до сълзи, много танци, кръшни хора и кючеци белязаха вечерта.

ИВАН ИВАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *