ХОРОСКОП ЗА 14 СЕПТЕМВРИ

ОВЕН
Денят ще бъде напрегнат за вас, добре ще е да не закъснявате за работа. Няма да ви гледат с добро око, ако си позволите това. В по-късните часове положението започва да придобива интересни измерения. Политически ангажираните между вас трябва да обмислят добре как да направят посланието си възможно най-достъпно.

ТЕЛЕЦ
Дори вас, отговорните Телци, понякога ви обзема неудържимо желание да зарежете всичко и да потеглите на далечно пътуване. Днес можете да разнообразите ежедневието си, като си намерите някакъв повод да излезете от службата и се поразходите. Уговорете подробностите около бъдещата си инвестиция. Очакват ви успехи.

БЛИЗНАЦИ
Ще загубите днес много време в опити да разрешите появилата се изневиделица загадка. Вероятно ще успеете да разберете кой каква роля изпълнява зад гърба ви. Ще осъзнаете, че дълго време сте се заблуждавали, живели сте в измислен свят, далече от реалността.

РАК
Днес партньорът ви е в добро настроение. Емоционално се чувствате стабилни и доволни. Предпочитате да участвате в групови игри и спортове, които ангажират много хора. Използвайте всички възможности за физическа активност. В по-късните часове можете да осъществите приятно пътуване.

ЛЪВ
Колегите ви не са настроени да си сътрудничат с вас. Ще похабите много време и усилия, надявайки се да постигнете желаното. Ако смятате да възложите част от задачите на други лица, постарайте се да поднесете наставленията си в идеално ясен вид. Възможно е да останете разочаровани от резултата от интервю за нова длъжност.

ДЕВА
Странен сън може да ви накара да погледнете на света с нови очи. Поставяйте изискванията си пред подчинените любезно, но твърдо. Ако имате достатъчно енергия, за да се погрижите за дома си, заемете се с подреждането му. В службата са възможни конфликти с колеги, свързани със задълженията ви. Не се конфронтирайте.

ВЕЗНИ
Ще срещнете стар познат, когото не сте виждали от години, и това отново ще разбуди тъгата ви по миналото. Следобед ще трябва отново да се заемете с обичайните си задължения, не ги претупвайте, а ги свършете качествено. Вечерта останете насаме с любимия човек. Ще останете приятно изненадани от предложението, което ще ви направи.

СКОРПИОН
Тази сутрин в главата ви се заражда нова идея. Внимавайте засега да я запазите в тайна. Бъдете дискретни и в действията си в службата, тъй като има хора, които се опитват да ви навредят. В желанието си да се предпазите с действията е възможно да влезете в конфликт с “колеги”. Очаквайте изгодно предложение.

СТРЕЛЕЦ
Тази сутрин ще похабите напразно много време и усилия, за да разплетете една объркана финансова ситуация. Рамо до рамо с ваш съсед, с много желание и ентусиазъм ще намерите решение на отдавна наболял проблем, който лично ви засяга. Днес Стрелците имат много точни и ясни идеи и знаят отлично закъде са се запътили. Някои от вас ще се отправят на служебна командировка.

КОЗИРОГ
За едни от вас денят ще бъде изпълнен с творческо вдъхновение. Други ще видят осъществени мечтите си за благополучие и добра печалба. Ваша идея ще бъде подробно обсъдена в службата ви. Най-вероятно всички ще се съгласят с мнението ви. Нагнетена е обстановката в дома ви, опитайте се да успокоите напрежението – необходимо е повече усилие и отстъпчивост от ваша страна. Приятел или партньор ще използва влиянието си, за да ви помогне.

ВОДОЛЕЙ
Обзети сте от състрадание към тези, които са в нужда днес. Ако им посветите сутрешните си часове, ще изпитате дълбоко удовлетворение от себе си. Следобед енергично ще се впуснете да помагате на приятел. Изследователската работа ще потръгне, ако я направите колективно дело. Само така ще запазите лидерските си позиции. Пазете се от битови злополуки.

РИБИ
От сутринта ще стане ясно, че денят няма да бъде от най-леките. Ще научите, че ваш приятел има проблеми, и ще се впуснете да му помагате. Ще бъде важно да намерите време и за себе си. Ако работите без почивка и вечно сте на разположение на околните, накрая просто ще грохнете. Пренапрежението ще ви разконцентрира. Направете усилия да потушите скандалите у дома.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *