Орлетата на Ал. Царевски паднаха лошо в елитната група, в зоната съгражданите от ОФК „Пирин“ и „Пирин 2001“ редуват победи със загуби

Орлетата на Александър Царевски паднаха лошо с 0:5 на гости на „Левски“ във втория кръг на елитната група до 15 г., с което помрачиха победата на старта със същия резултат вкъщи срещу „Елит“. Другият благоевградски клуб „Пирин 2001“ също не успя да надгради хикса 2:2 във визитата преди седмица на „Витоша“ след домашно поражение с 0:1 от „Левски Раковски“.

Съгражданите от областния център на Пиринско редуват победи със загуби в първенството на зона София, в което орлетата на Венцислав Гочев участват с по-малкия набор. ОФК „Пирин“ отстъпи с 1:2 на „Левски Раковски“, а голът на Емил Емилов стигна само за поддържане на жива интригата до последния съдийски сигнал. Зелено-белите тръгнаха в шампионата с 1:0 срещу ДИТ. Хората на Ивайло Андонов наваксаха издънката 0:2 срещу „Септември“  в София с 2:1 на базата си в село Покровник срещу ЕСФА. Третият представител на областта „Вихрен“ влезе в кампанията по същия сценарий – 1:0 срещу „Ботев 57“ в столицата и 3:4 в Сандански срещу „Левски“.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *