HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

„Пирин” /ГД/ се бори и с цикъла сряда-неделя в Сандански

Непременната победа срещу “Вихрен” няма алтернатива за “Пирин” /ГД/, тимът не иска да изостане чувствително от директните си противници за първата позиция “Миньор” (Перник) и “Струмска слава”. “Предстои ни доста труден двубой с традиционно неудобен за нас съперник. Домакините не трябва да биват подценявани по никакъв повод, защото винаги могат да изненадат неприятно. Вярно е, че имат проблеми още отпреди началото на първенството, но това не трябва да успокоява отбора ни. Запознати сме с играта им и настоящото им класиране не отговаря на възможностите им”, коментира старши треньорът на неврокопчани Йордан Боздански.

За наставника на “Пирин” през изтеклите два дни най-сериозна е задачата да съхрани своите футболисти след сгъстения цикъл сряда-неделя. Подопечните му вече натрупаха зад гърба си 9 срещи в това темпо и умората пролича второто полувреме на мача с “Хебър” за купата в сряда. Тогава играчите от Гоце Делчев не бяха свежи и повече се бранеха, вместо да изнесат топката далеч от своето наказателно поле.
В игра се завръщат Радослав Анев и Радослав Моллов, но под съмнение до последно ще бъдат Живко Грозданов и Борис Шабанов, които напуснаха с контузии предсрочно мача в Пазарджик. Това намалява чувствително опциите на Й. Боздански. Леон Илиев и Боян Банков не демонстрират напоследък добра форма и това може да отвори възможност за младия Иван Макриев и Ибрам Мехремски.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *