Ето знаците, които издава влюбеният мъж

Вместо да чешете глава харесва ли ви той, докато нервно пристъпвате от крак на крак на първата си среща, вгледайте се внимателно в жестовете му. Мъжете не са притворни като дамите – всичко се изписва по лицата им.

Първият признак, на който трябва да обърнете внимание, са разширените зеници. Според специалистите това е ясен сигнал, че събеседникът ви не е равнодушен към вас. Може да го установите още по първия зрителен контакт.

Наред със зениците вдигнете поглед и към веждите. Възможно е мъжът несъзнателно да ги повдига. Такъв жест също свидетелства за липсата на безразличие, смятат учени, които наблюдавали двойки, срещащи се след продължителна раздяла. Само да зърнел възлюбената си в тълпата, представителят на силния пол неволно вдигал вежда за секунди.

Ако се намирате в голяма компания и не може да разгадаете чувствата на набелязания мъж, обърнете внимание дали накланя глава. Прави ли го към вас, дори да говори с друг, това е признак на симпатия. Освен това специалистите са стигнали до извода, че от тази позиция човекът е по-привлекателен.

Има ли едно наум, може да определите и по усмивката. Ако в ъгълчетата на очите му забележите малки бръчки, а краищата на устните са повдигнати, това говори за истинска емоция.

Не си го слагайте на сърцето, ако мъжът отвръща поглед и се старае да не ви гледа в очите. Той явно се опитва да скрие чувствата си. Единственото, което може да издаде истинското му отношения към вас, е несъзнателната полуусмивка, която се появява на лицето при избягване на зрителния контакт.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *