Български туристи изживяха най-големия си кошмар!

Ужасът с почивките не спира. Поредна кошмарна екскурзия в чужбина са имали родни туристи. Жена са оплака и разказа за кошмара в хотела, в който е била настанена от родна фирма. Лошите сънища започнаха още от рецепцията на хотела в Черна гора. В мига, щом влязохме в стаите, видяхме счупени душове, запушени сифони, имаше мухъл, липсваха телевизор и климатик. Чистите кърпи и чаршафи бяха истински лукс. Това заяви в ефира на Нова телевизия потърпевшата Надежда Китанова.

 

“Целият коридор в хотела беше в кърпи и кофи. Таванът на хотела протече и туристи бяха принудени да спят на едно легло, само, за да могат да прекарат нощта на сухо”, продължи да се възмущава Китанова.

Собственичката на туристическата фирма Венелина Рачева не бе съгласна, че условията в хотела принципно са лоши. “Просто преди нашата група е имало руска и камериерките не са могли да изчистят след тях. Не съм аз тази, която трябва да сезира органите. Освен това, не знам защо всички първо се обръщат към медиите. Телевизията по закон трябва да е последната сезирана институция”, отсече Рачева в своя защита, въпреки че такъв закон не съществува.
 

Кошмарната ваканция е била с цена 359 лева за 3 нощувки + закуска и вечеря.

„Не посмяхме нито да закусваме, нито да вечеряме, нито да пием кафе, тъй като кафето беше сервирано в един супник и се сипваше с черпак. Чиниите бяха отвратително мръсни”, разказва Надежда.
 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *