Старшата акушерка в МБАЛ “Рокфелер” Ж. Марангозова с приятелки разпускат в испански курорт

Старшата акушерка на родилно отделение в МБАЛ “Рокфелер” в Петрич Жулиета Марангозова си подари едноседмична почивка в Испания – в курорта Коста Брава. Жули разпуска в Испания с 4 приятелки, с които прекарват емоционална ваканция.

Групата си направила резервация в 5-звезден хотел още преди месеци, през деня „женското царство” събира слънчев загар, а привечер се отдават на разходки из Коста Брава и Барселона, като запечатват незабравимите мигове с фотосесия. Късно вечерта на площад „Испания” акушерката се наслади на представлението на магическите фонтани и с нетърпение очаква рицарския турнир в замък.

Жулиета, която има ососбена страст към пътуванията в чужбина, вече е посетила доста дестинации, сред които Лондон, Милано, Дубай, Санторини, Закинтос, Бодрум… Тази си страст тя открила преди 5 години, при една вълнуваща екскурзия, разкриха нейни приятелки, които допълниха, че когато подаде молбата си за полагаем отпуск от болничното отделение, тя вече е приготвила багажа си и излита към някое романтично местенце, за което предварително е резервирала места за отдих.

Миналата година Жули, както я наричат близките й, е била в Испания, но в южната част, като не пропуснала да посети и Мароко, която е една от мечтаните й дестинации. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *