Кавърма по воденичарски

Продукти:

500 г свински шол
50 мл олио
400 г кромид лук
250 г гъби
50 мл бяло вино
сол
черен пипер
чубрица
магданоз

loading...


Приготвяне:

Нарязавате месото и го изпържвате в мазнината.  Прибавя се нарязаният на филийки лук. След като омекне лукът, се добавят гъбите, нарязани на филийки, и виното. Ястието се посолява, поръсват се с едро смления черен пипер и ситно нарязания магданоз и чубрица. Кавърматасе задушава, докато стане на мазнина. За гарнитура: задушен в масло ориз или картофено пюре. 

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *