Неизвестната моделка Глория – мъжемелачка и магнит за скандали! Виж още за любовния триъгълник между…

Неизвестната за масовия тв зрител бивша приятелка на Явор Бахаров Глория Петкова развалила сватба малко преди обявената дата. Още на 19 години известната като художник, модел, DJ и актриса рижавелка е била сгодена за публициста Милен Радев, с когото трябвало да се оженят през септември 2011 година. Въпреки медийния гастрол и заявките за незабравима сватбена церемония Гло не стигнала до олтара. Вероятната причина за раздялата на влюбените гълъбчета най-вероятно е избухливият нрав и бунтарските възгледи на падащата си и по жени Глория, пише в. България днес.

Мадамата е известна в арт средите като цапната през устата и отявлен филантроп. Тя е като магнит за скандали, което си пролича още на представянето й във „ВИП брадър“, където не само заяви, че си пада и по жени, но и че е разбила сърцето на плейбой номер 1 сред актьорите и един от най-желаните ергени у нас – Явор Бахаров. 

Още с първите си стъпки из къщата на Големия брат„ тя смути актьора, който има своя версия за отношенията им. Двамата се срещнали в прочут столичен бар, когато Гло била барманка. Явор тъкмо се разделил с дългогодишната си половинка Луиза Григорова и рижавата газелка се възползвала от случая. Завъртяла главата на Явор с набор от артистични умения и висока обща култура, тъй като Глория не само е художник, но и манекенка, актриса и DJ.

След като Явор паднал в мрежите й, Глория раздухала бързо новината в арт средите, за да се похвали и едновременно с това да издразни Луиза, която отдавна й е конкуренция не само в личен план. Глория е забелязана от майката на Луиза – Ивет Григорова, която я ангажира в модната агенция „Ивет Фешън“. Завидните 179 см, невероятните крака и интересната визия осигуряват на Глория дефилета по световните модни подиуми, където тя става рекламно лице на редица известни марки. Това не само подразнило Луиза Григорова, но и влошило необратимо отношенията между двете, които не си говорят до ден днешен.

Междувременно Глория се възползвала от славата си в арт средите и настъпила по най-болното място Григорова. Показала й, че е по-добра актриса от нея, като става част от филма на Иван Черкелов „Семейни реликви“. През това време Луиза не само че изчезна от тв екрана у нас, след като сериалите, в които участва, загубиха интереса на зрителите, но и окончателно прекъсна отношенията си с Явор.

В същото време, освен да се изживява като актриса, Глория записва песни и диджейства по времето, когато не е в Ница. Там красавицата живее от няколко години и дори си хванала гадже чужденец. Преди да влезе във „ВИП брадър“, двамата прекараха романтична почивка в съседна Гърция, за да им държи влага за всичките седмици, в които Гло ще бъде в чуждо легло и опасно близо до бившия си.

Продуцентите на „ВИП брадър“ обичат скандалите и неслучайно са вкарали социално активната Гло. Тя е цапната през устата и прави на пух и прах с обиди и сарказъм ВИП-овете у нас. Подиграва се открито на Николета Лозанова относно заглавие, в което плеймейтката споделя, че не може без литература. „Nikoleta Lozanova истински ти съчувствам! Призовавам всички българи! Дарете книги на горката жена, за да не стане така, че някой пак да я остави, защото харчи много за книги, или пращайте есемес с дарение на DMS Книги за Николета“, подиграва се рижавелката. След това захапва и Доналд Тръмп и дори ловеца на мигранти Динко, който незнайно как е привлякъл вниманието на столичната бръмчалка.

Очаква се във „ВИП брадър“ Гло да е в коалиция с хомосексуалните участници в шоуто, тъй като неведнъж е бранила активно различните. Тя публикува снимка на целуваща се гей двойка, за да провокира хомофобите сред приятелите й да я изтрият от листа си.

Рижавата коса и разностранните си умения в изкуствата Глория черпи от майка си Лазарина, казва сама тя. Красивата дама не отстъпва ни най-малко от атрактивната визия на наследницата си. Лазарина е музикант и обикаля световните концертни зали, но същевременно приковава погледите на всички, когато се появи на обществени събития. Лазарина подкрепя участието на дъщеря си във „ВИП брадър“, а Гло успокоява близките си да не вярват на нищо, което ще видят и чуят за нея след влизането в къщата.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *