Ани Цолова и Виктор Николаев разплакаха Алекс Сърчаджиева в ефир!

Развълнувах се. Аз съм много щастлива и горда, че съм ималата такава майка и, че съм имала шанса да живея с нея и да бъда възпитана с нея. Това заяви в ефира на Нова телевизия Александра Сърчаджиева. Тя бе поканена заедно със съпруга й Иван Ласкин, за да припомнят колко много е значела за тях Пепа Николова. “Надявам се, че тя се гордее с мен. Майка ми беше много светъл човек. Имаше огромна разлика каква е вкъщи и каква е пред хората. Беше много чувствителна”, спомни си Алекс със сълзи на очи. 

Виктор Николаев се извини, че са разчувствали така актрисата и се опита да я разведри някак.
 

“Те с Иван нямаха много голяма възможност да си общуват, като роднини”, пода Сърчаджиева, “Тя обаче, преди да си отиде, последното нещо, което беше написала, бе да покани Иван, като гост в предаването си. Добре, че беше Иван, за да преживея всичко, той беше зад мен като орел през цялото време”, призна Ласкин.

“Защо ме пипаш под масата”, запита изведнъж Ласкин. “Защото те обичам”, отвърна светкавично Александра с усмивка на лицето.

“Ние с Иван не се разделяме, непрекъснато сме заедно. Човек, който е с актриса или телевизионна водеща, трябва да се самоубие. Връзката ни е много хубава. Аз съм доста по-възрастен, но тя изглежда по-зле”, пошегува се Ласкин и после стана сериозен – “Ние се уважаваме, сърцето ми тупти за теб, съжалявам, че го казвам тук.”

“Създадохме едно прекрасно семейство и едно прекрасно дете, в чийто поглед с всеки изминал ден виждаме Пепа. Има излъчването точно на майка ми и това е много хубаво”, заяви Александра.
 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *