HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Николета бясна на Валери

Николета Лозанова отново хвърля змии и гущери по адрес на бившия си съпруг Валери Божинов. Ексфутболната половинка е бясна на нападателя и Алисия.

Причината е, че моделката е научила, че играчът на “Партизан” е платил по-голямата част от купона за рождения ден на сина си Валери-младши. Наследникът на фолкпевицата и Божинов навърши девет години на 12 септември. По случай празника Алисия му спретна детско парти в увеселителен парк в столичен мол. На него беше и сестричката му Никол. На една от снимките от купона дори се вижда как Алисия е поставила грижовно ръка на рамото на малката.

Самият Божинов не успя да присъства на празника на Валерко заради ангажиментите си с “Партизан”. Той обаче се отчел с подарък, а освен това поел по-голямата част от разноските за празненството. Това достигнало до ушите на Николета и тя не може да си намери място от бяс.

Както е известно, Лозанова и бившият й съпруг си размениха нападки в медиите след рождения ден на Никол преди няколко месеца. Тогава Николета обвини Божинов, че не е присъствал. Не я интересуваше фактът, че той има мач с “Партизан” и клубът няма как да го пусне.

Алисия покани и Никол на празника

 

По-късно самият нападател обяви, че причината за избухването на Николета е друга.

“В момента мачовете ни са сряда – събота. Рожденият ден на Никол беше в петък. Този път ми беше невъзможно да присъствам и предупредих по-отрано Николета. И въпреки това получих гневно обаждане от нея защо не съм дошъл, за да платя сметката!?!?!?! И после да ходи да казва, че нарочно не съм си отишъл, за да не платя сметката на детето. Ако това е нормално…”, оплака се Валери, който няколко дни преди това пратил 2000 евро на Николета. Това била издръжката на Никол за два месеца.

Сега Божинов отново е подложен на унищожителния гняв на бившата си, която не може да се примири с факта, че е дал пари за рождения ден на другото си дете. Нищо че той излязъл доста по-евтин от този на Никол. Николета не спирала да съска по негов адрес пред приятелки.България днес

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *