HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Лидерът на ВМРО в Гоце Делчев подаде оставка

След отчет за дейността през изтеклите три години на мандата й, председателката на ВМРО в град Гоце Делчев Кристина Попова подаде оставка. Присъстващите на събранието членове на организацията решиха ново петчленно ръководство да поеме партийните дела за следващите шест месеца, като основните му задачи ще са участието в президентските избори и подготовка на отчетно изборна конференция.

„Оценяваме, че за три години Кристина Попова е направила много за организацията, ние ще продължим да надграждаме и разширяваме дейността си”, лаконичен беше новият председател д-р Иван Канелов.

Секретарят на ВМРО Мирослав Гамишев, който остава и в новото ръководство, не пожела да коментира какъв е бил анализът и кои са причините заради които в местните избори ВМРО в Гоце Делчев не успя да вкара в Общинския съвет нито един свой представител,съобава дарик.

В новия ръководен състав на неврокопската организация са още лидерът на женската организация Снежана Стоилова, един от най-старите активисти Георги Мълчанков и Красимир Стоянов.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *