HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Федерацията по художествена гимнастика потвърди за Цвети! Грацията вдига на крака цяла “Арена Армеец”

Българската федерация по художествена гимнастика, макар и неволно, потвърди новината, че гимнастичката Цветелина Стоянова ще присъства на бенефиса на златните момичета. Събитието е насрочено за 17 ноември в най-голямата зала в България – “Арена Армеец”.

Цветелина Стоянова ще бъде редом до Михаела Маевска, Христина Тодорова, Ренета Камберова, Цветелина Найденова, Катрин Велкова, Елена Тодорова и Любомира Казанова, става ясно от съобщение на федерацията ни във Фейсбук.

“Огромен е интересът към бенефиса на златните момичета, който ще се състои на 17-ти ноември в зала”Арена Армеец” в София! Билетите се продават много бързо, така че – побързайте!

Залата ще е пълна до краен предел, за да кажем още веднъж “ОБИЧАМЕ ВИ” на Михаела Маевска, Христиана Тодорова, Ренета Камберова, Цветелина Стоянова, Цветелина Найденова, Катрин Велкова, Елена Тодорова и Любомира Казанова”, написаха във Фейсбук от Българската федерация по художествена гимнастика, с което потвърдиха информациите, че Цвети също ще е част от бенефиса, пише пик.

Припомняме, че на 14 юни 22-годишната Цвети Стоянова беше приета по спешност в “Пирогов” в съзнание, но в много тежко състояние след падане от 6-ия етаж. В противошокова зала дежурният екип констатира, че пациентката е с т. нар. „политравма”. Един от най-добрите екипи я оперира по спешност, заради разкъсване на далака, което причини голям кръвоизлив. След като кръвоизливът бе овладян, момичето бе настанено в Централна реанимация на лечебното заведение.

На 2 август тя бе изписана от реанимацията. По време на престоя ? там лекарите са я лекували по най-съвременните стандарти на медицината.

Извършена ? е операция на гръбнака – голяма по обем интервенция на тежкото счупване на гръбнака с притискане на нервните структури. Операцията е била успешна. В края на август екипът на проф. Габровски постави диск и стабилизация в областта на шията ?. Златното момиче бе изписана от “Пирогов” на 6 септември.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *