HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Ще има ли сватба с Гришо? Вижте отговора на Никол

В последните седмици плъзнаха упорити слухове, че Григор Димитров и Никол Шерцингер са пред сватба. Двамата бяха уловени от папараци да разглеждат пръстени по време на ваканцията си в Италия, което даде повод за много спекулации, съобщава Блиц.

Певицата разкри в интервю за “Сън” какви са й бъдещите планове, като по всичко изглежда, че към момента тя се е съсредоточила върху професионалните си ангажименти и е оставила на заден план създаването на семейство.

“В момента съм се концентрирала върху работата си, така че другите неща трябва да страдат. В това число е и личният живот. Досега винаги съм го оставяла на втори план, за да се отдам на ангажиментите си. Но и честно казано, никога не съм очаквала на тази възраст да съм омъжена и да имам деца.”

“Имам да дам още толкова много на света като изпълнителка! Миналата година се пробвах и в театъра, и в мюзикълите. Сега се катеря към върха на тази планина. Когато го достигна, тогава вече мога и да уседна и да се концентрирам върху мъжа и децата си. Сега обаче искам да работя, амбицията ми е такава.”

“Вижте ме, вече съм сигурно на 87 години, но още изглеждам прекрасно, танцувам с най-прекрасните девойки и обожавам всичко, което правя. Чувствам се изпълнена”, сподели Никол Шерцингер пред изданието и добави: “Григор обожава X-Factor, когато има възможност, не спира да го гледа. Много ме подкрепя в това начинание и му благодаря. Аз пък го следвам по турнирите, когато мога. Гледах го на US Open, където падна от Анди Мъри. Но пък преди това го би, така че всичко е наред в този аспект”, сподели още Шерцингер. 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *