HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Голямата тайна на Вип Брадър, която никой не е казвал до този момент! Всички в къщата са…

Колкото и да се напъват продуцентите на ВИП Брадър, даже и първокласниците разбраха, че всичко в предаването е предварително нагласено по строго определени правила, твърди  Pik.bg.

Тазгодишният юбилеен сезон не само не прави изключение, ами погазва абсолютно всички принципи на риалити шоуто, в което всяко действие трябва се случва в реално време.

Да, ама не. Тази година участниците са били повече от категорични в условията си за влизане в Къщата и Брадъра (сиреч продуцентите) е бил принуден да клекне на безбройните им претенции. 

Само и само да кандисат за шоуто, на звездите не е отказано абсолютно нищо. Всяка знаменистост изрично е уведомила продуцентите какво да бъде менюто й, което е добавено като специална клауза в договора.

При това положение, гладуването в Къщата няма как да стане факт и всякакви обяснения на тема седмичен бюджет или скандали за банани и мюсли са пълна фикция с цел гонене на рейтинг, допълва изданието. 

Всъщност, виповете си живеят живота и получават в определен час това, с което са свикнали да се хранят и в реалността. Нещо повече – дори и зрителите вече заподозряха, че съквартирантите играят за пред камерата и се държат като нескопосани актьори в Къщата.

В социалните мрежи витаят слухове, че най-новото мъчение на ВИП Брадър – престоят в т.нар. лудница, е поредната измишльотина и звездите се събират в ужасяващия диспансер за по 1-2 часа, колкото да ги снимат, след което отново се връщат към нормалните условия за живот в Къщата.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *