HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Още една фолк дива чака бебе!

В чалга средите явно бременността е като заразно заболяване, което се прихваща по въздуха. След като в Пайнер се напълни с бъдещи родилки, щастлива вест научаваме и за Джина Стоева.

Звездата тръгна по пътя на самопродуцирането като много свои колежки, но сега ще се отклони към бъдещото майчинство.Изпълнителката е в третия месец на бременността. Джина все още не е обявила официално, че чака дете, но се очаква това да стане в най-близко бъдеще.

Тя обаче надали ще сподели кой е таткото на бебчето, което расте в нея. Стоева от години крие ревностно личния си живот и не желае да говори да мъжа до себе си, защото такава е и неговата воля.

Според оскъдната информация, която имаме за мистериозния господин, той е по-млад от нея, на 32 години и е от богато семейство. Именно той стои в основата на решението й да напусне музикалната компания, в която изгря звездата й.

Засега Джина и нейният любим нямат планове за сватба, а и щом има бебче на хоризонта, времето за подготовка на подобно събитие се свежда до нула. Със сигурност люлката ще дойде преди булката, но това не е никакъв проблем за влюбените.

Докато са още в еуфория от бъдещото щастливо събитие, екип на “Папараци” успя да хване Стоева на влизане в столична частна клиника. На кадрите се вижда, че коремът й вече започва да расте, а бебето се очаква догодина напролет, пише “Уикенд”.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *