HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

СМЯХ И ЗРЕЛИЩЕ! Артистите паднаха с 3:2 от благоевградските общинари, въпреки 2-та гола на Енчев

С 3:2 и 7:5 благоевградските отбори на общинарите и футболистите отвяха „отбора на сърцето” на певците и музикантите от последната фестивална вечер на „Благоевград мези”.

Общинският председател на Благоевград Радослав Тасков бе сред голмайсторите на атрактивна футболна среща на тима на общинари и „отбора на сърцето”, както се нарекоха певци и музиканти в 4-дневния фестивал „Благоевград мези”, който снощи приключи в областния център. Два футболни сблъсъка на отбора на сърцето – бивши и настоящи орлета и  общинарите, „изстискаха” силите на артистите часове преди те да излязат на сцената за финалния концерт, но вдигнаха адреналина и настроението на всички участници в спортния следобед.

Сред малцината зрители на атрактивните сблъсъци бе шефът на КАТ – Благоевград Данаил Стоицов, който непринудено влезе в ролята на безпристрастен коментатор със свежо чувство за хумор и тънка ирония. „Нямам нужда от радар, с това темпо на охлюви ще го блокирате”, подхвърли полицейският шеф към отбора на пиринци, които първи излязоха срещу артистите.

„Видно е, че певците стават за футболисти, ама от нашите певци няма да излязат. Изключвам Иво Андонов, ама на него му трябва салата. Ей, момчета, това е колетивен спорт, не е като с кебапчетата”, не подмина Стоицов и музикантите, като отбеляза, че някои от тях повече са мезили на фестивала и ще разширят екипите.

Общинарите прилежно загряха преди мача си, а още с влизането на терена ексорлето Андонов предупреди албанския нападател на „Пирин” Муеци, влязъл да подкрепи задъханите вече гости от противниците да не се доближава само до ОбС председателя Р. Тасков. „Той дава парите, не скачай срещу банката”, съветва Андонов и предизвика смях и весели подвиквания на терена и извън него.

Едната страна на терена защитават Боби Ваклинов, рапърът Ивайло Иванов-Играта, Моти от „Айскрийм”, Тото и Лъчо от група „Скандал”, а двата гола на Енчев не им помогнаха да надиграят нито орлетата, нито общинарите, чиято врата пазеше началникът на отдел в община Благоевград „Евроинтеграция” Костадин Георгиев. Пред него в защита и нападение в двете полувремена се сменяха зам. кметът Янко Янков, шофьорът Емил Петров, Георги Ивановски и Георги Корчев, и двамата „виновници” за крайния резултат 3:2 Мартин Лалев от юридическия отдел и Петър Калпачки от строителния отдел в кметството.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *