HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Юбилейният турнир „70 г. волейбол в Разлог“ събра 4 водещи отбора от България и Македония

ЦСКА спечели юбилейния турнир по волейбол в Разлог, който беше проведен по случай 70-годишнината от основаването на ВК „Пирин“ /Рз/. Във финалната среща армейците се наложиха над домакините с 3:1, като преди това победиха „Марек” с 3:0. Със същия резултат пиринци надиграха „Ветерани” /Струмица/, които  загубиха мача с дупничани за третото място с 0:3.

Всички участници получиха статуетки „70 години волейбол в Разлог”. На официалното откриване ген. секретар на БФВ Станислав Николов и старши треньорът на ЦСКА Александър Попов връчиха юбилейни плакети с благодарност за усилията за непрекъснато развитие на едно от основните огнища на волейбола в България. Те бяха поднесени на кмета на Разлог Красимир Герчев, който е бил и дългогодишен волейболист в „Пирин”, и на председателя на управителния съвет на пиринци д-р Радко Тумбев. Те ги приеха от името на всички бивши и настоящи състезатели от клуба в планинското градче. Статуетка бе връчена и от Емил Стоянов – отговорник на Регион „Струма“ към БФВ и президент на „Велбъжд“.

„За мен е чест, че на юбилейния турнир гостуват знакови отбори, които заедно с волейболистите на „Пирин“ отбелязват годишнината”, каза в поздравителния си адрес Красимир Герчев и пожела още много години просперитет за волейболния клуб и здраве на всички волейболисти и техните треньори.

Проявата уважиха  председателят на ОбС – Разлог д-р Мария Копанарова, която е бивш състезател на женския отбор в града, зам. кметът по социални дейности инж. Венцислав Гърменов, секретарят на общината Димитър Крънчев, деятели на волейбола от България и волейболисти ветерани от Струмица, с които пиринци поддържат добри приятелски взаимоотношения.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *