Петричкият съветник от ВМРО К. Стойков се ожени за приятелката си Т. Янкулова пред 300 гости, венчавката бе в храма на Ванга

Истинска  македонска сватба за чудо и приказ с около 300 гости вдигнаха общинският съветник от ВМРО – Петрич Кирил Стойков и неговата любима Тони Янкулова. След 4 години изпепеляваща любов те си казаха заветното „да”, венчавката  бе в храма на Ванга в местността Рупите, където дойдоха десетки роднини, близки и приятели на двете фамилии. Кирил и Тони  сключиха и  граждански брак в ритуалната зала в Петрич. Кумове на младото семейство станаха Илия и Пламена Драмови от София. Шафери пък бяха  братовчедите на Тони и Кирил.

Сред най-запомнящите се моменти на церемонията бе първият танц на младото семейсто с песента на Силвия Кацарова и Васил Найденов „Огън от любов“. Едни от най-щастливите хора в този приказен ден бяха родителите на Кирил -Розалина и Йордан Стойкови, и на Тони – Бойко и Славинка Янкулови.

Събитието уважиха евродепутатът Ангел Джамбазки, депутатите от ВМРО – Атанас Стоянов от Сандански и Юлиан Ангелов от Русе, роднини и приятели на двете фамилии вдигнаха наздравица с щастливите младоженци и се веселиха заедно с тях. Младото семейство получи много подаръци, а пожеланията бяха за здраве, щастие и много деца. Веселбата продължи до късно, а тостовете валяха един след друг. Младото семейство признава, че все още не са избрали къде ще бъде меденият им месец. „Покрай цялото това напрежение и подготовка нямахме време да решим къде да заминем, но все пак ще отидем някъде”, сподели Кирил.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *