HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

СДС наема бившата бирария „Каменица“ за офис срещу 650 лв. наем

СДС ще наеме бившата бирария „Каменица“ в Благоевград за партиен офис. Имотът в идеалния център, на ул.”Райко Даскалов“, е държавна собственост, поради което договорът за наем ще бъде сключен между областния управител Бисер Михайлов и ръководството на синята партия. „Преговорите са на финалната права и се очаква само одобрението на националното ръководство. Месечният наем ще бъде 650 лв., което е минималната тарифа за държавния имот. Надяваме се договорът да стане факт всеки момент и да ползваме офиса за президентската кампания”, каза областният лидер на СДС в Пиринско Димитър Димитров.

Подготовката за избора за държавен глава бе основна тема на съвместния областен съвет на структурите на СДС от Благоевградска и Кюстендилска област, който се проведе в събота в читалището на село Микрево, община Струмяни. Във форума участваха депутатът от СДС Борислав Миланов, сини активисти и общински съветници от Пиринско, Дупница, Кюстендил, Сапарева баня, които бяха приветствани от кмета на Струмяни Емил Илиев, избран за втори мандат с подкрепата на демократите.

„Обсъдихме състоянието на партийните структури по места и готовността ни за изборите. На територията на Благоевградска област бяха възстановени и оздравени почти всички общински организации. Това предстои да се случи в общините Кресна, Гърмен и Якоруда. Към момента бяхме малко на полеви условия, без офис и технически секретар, но сега този организационен проблем ще бъде решен”, допълни Димитър Димитров.

Припомняме, че областният председател бе направил постъпки да си върне стария офис на СДС, който стои затворен над 10 години, но от Министерство на земеделието, чиято собственост е недвижимият имот, не се съгласиха. Бирария „Каменица”, където ще бъде бъдещият областен офис на сините, също e неизползваема от много години. В миналото имотът бе ползван за партийни цели от БДС „Радикали“ на Любим Пранжев и Зелената партия на Сашо Милчев.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *