HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Най-голямото село в община Струмяни – Микрево, с нов клуб на БСП

След 26 години организацията на БСП в най-голямото село в община Струмяни – Микрево, е с нов клуб. Преди ритуала по освещаването десетки членове и симпатизанти на социалистите, водени от областния лидер Николай Бошкилов, положиха венец на чешмата-паметник, изградена в памет на загиналите във войните за родината жители на Микрево. Света литургия и водосвет отслужи архиерейският наместник Георги Сарадинов.

„Очаквам новият клуб да се превърне в символ на отворените врати на БСП към хората и към младото поколение в Микрево. Нека да постигнем много добри резултати на изборите със срещи от човек на човек”, заяви областният лидер Н. Бошкилов. Той поздрави организацията с приемането на нови членове – това са Иван Цомпов, Антон Станков, Благой Стоянов и Кирил Гегов. 

Председателят на общинския клуб в Струмяни Иван Укев приветства всички и пожела клубът в Микрево да се превърне в притегателно място и за привържениците на лявата идея, и за всички останали, без значение за тяхната политическа пристрастност.

Председател на организацията в с. Микрево е педагогът Димитър Гегов.

Гости на откриването на новият клуб бяха кметът на Кресна Николай Георгиев, председателят на БСП в Кресна Петър Петров, членовете на Изпълнителното бюро Юлиян Гошев и Емил Костадинов. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *