HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

РАЗТЪРСВАЩО! 24-годишна се ожени за възрастен милионер, изпадна в шок когато разбера кой е той

Младата жена се омъжила за 68-годишен милионер, който според думите й се явява мъжът на нейните мечти, пише Florida Sun Post.

Но след това била шокирана да открие, че съпругът й всъщност е неин дядо.24-годишната жена, която желае да остане в анонимност, се оженила за милионера преди три месеца. Тя направила съдбовното откритие докато разглеждала семейните албуми в дома им в Маями, пише Блиц.

Тя забелязала снимка на нейния баща, с когото възрастният й съпруг не се е виждал след приключването на негов предишен брак.

Двойката не е имала никаква представа, че са свързани роднински, когато се срещнали за първи път онлайн в уебсайт на възрастни мъже, които търсят любов.

Дядото разказва пред Florida Sun Post: “Уебсайтът имаше профили на много привлекателни млади момичета. Просто почувствах нещо странно, когато видях нейните снимки. Беше като чувство на “дежа-вю”, но в същото време не можех да разбера защо тя ми изглежда по някакъв начин позната. Ние бяхме привлечени един от друг от момента, в който тя влезе в ресторанта на първата ни среща”.

Двамата не разисквали много семействата си преди да се оженят.

Младата жена казва: Когато видях баща си в албума, първоначално почувствах страхотно отчаяние”.

Въпреки неочакваното откритие, двойката иска да остане заедно.

Младоженката казва пред изданието: “Чувствам, че връзката ни е толкова силна, че дори нещо такова не е в състояние да ни раздели”.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *