HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ПОЛИЦЕЙСКИ УДАР В САНДАНСКИ! Перничанин и приятелката му изгоряха със 70 000 евро и половин кило дрога, не казват от къде са парите

Антимафиоти от Сандански арестуваха миналата нощ с около 70 хил. евро и сух канабис за близо 3000 лв. 35-г. перничанин Александър Любенов и 30-г. му приятелка Вероника, която също е от Перник.

Санданските полицаи спрели лекия автомобил БМВ Х5, който бил управляван от Любо, на околовръстното на ул. “Стефан Стамболов”. При проверката на багажника се натъкнали на около 500 г сух канабис, готов за пласиране на пазара, на стойност около 3000 лв.

Двойката перничани са откарани в РУП за разпит. При огледа на двамата преди задържането им в “клетките” у мъжа е открита крупната сума от около 70 000 евро, които са иззети от органите на реда. За парите Александър не е дал никакви обяснения пред полицаите. БМВ-то също се предполага, че ще остане задържано в полицейското управление до приключване на разследването.

Криминалистите работят по установяване произхода на огромната сума, за която се предполага, че с нея е трябвало да се купува още дрога.

Вчера на Александър Любенов му бе повдигнато обвинение за деянието. След като изтече 24-часовото задържане, наблюдаващият случая прокурор ще прецени дали мярката да бъде удължена на 72 часа.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *