Кървища и зрелищен бой в дискотека в Студентски град заради Мегз

Топ дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз е на път да влезе освен в модните страници, но и в криминалните хроники. Миналата нощ тя е била причината за грозни, кървави сцени в столична дискотека в Студентски град, където напорист ухажор се нахвърлил да я целува, пише hotarena.net. Бизнесдама на годината 2015 винаги е демонстрирала самостоятелност и привидно се е разграничавала от мутренските изпълнения и кордони с охрани. Всичко това обаче се оказа само добре замаскирана постановка и при най-малкото съмнение за сигурността на красавицата 5 напомпани охрани, екипирани с хендсфрее, изскочили от тълпата, за да издърпат миньончето. 

Ето какво точно се е случило. Каканашева и ангелите й празнували в столична дискотека. Обожател от съседно сепаре не спирал да я поздравява публично с най-различни послания и български чалги, докато Мегз искала да слуша предимно гръцки хитове, тъй като поводът за празненството й бил навлизането на марката й на гръцкия пазар. Мегз отишла при диджея, за да прекрати тази сага и забранила да се пускат поздрави за нея или ангелите й от странични хора. 

Когато се връщала от пулта, обожателят й се опитал да я заговори. Скритите в тълпата охрани не могли да определят правилно опасността на случая и се нахвърлили върху момчето. В резултат неговите охрани също скачат заедно с охраните на дискотеката. Каканашева била издърпана за секунди, а собственикът на заведението спуснал незабавно нареждане на хората му случаят да се потули, за да не пострада имиджът на красавицата или половинката й.

За щастие сериозни последствия нямало за обожателя на Мегз, но въпреки опитите да бъде замаскирана скандалната свада станала публично достояние и в момента тя е най-коментираната тема. Говори се още, че половинката на топ дизайнерката вече е тотално разгневен от постоянните й своеволия и нежелание да ходи с охрана. 

Двамата постоянно имали скандали по темата, а красавицата си позволявала да коментира, че никога няма да позволи да е държанка и че приятелят й ще й избере охрана само когато тя лично избере неговата.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *