Ресторантьорка, полицейска съпруга, нае комплекс „Кристо“ на съветника-бизнесмен Хр. Ковачки

Младата ресторантьорка Десислава Аргирова е новият стопанин на комплекс „Кристо“ в кв. „Вароша” в Благоевград. Тя влезе като наемател в хотела на бизнесмена и общински съветник Христо Ковачки.

Като начало бизнес дамата, която е съпруга на криминалиста в Първо РУП – Благоевград Антон Аргиров, планира освежаване и смяна изцяло на текстила и бельото в стаите, без обаче обектът да затваря за гости. Паралелно дамата подменя интериора в ресторанта и популярната механа „Кристо“.

Хотел „Кристо“ неотдавна за кратко бе нает от санданчани, които обаче се оттеглиха.

Десислава Аргирова стопанисва от 2014 г. механата и сладкарница „Ален мак“ в Благоевград и заведение „Ефект“ в кв. „Еленово“ със съдружник. Подборът на персонал за новото й бизнес начинание с наемането на комплекс „Кристо” се оказал една от най-важните задачи през последните седмици.

Това е поредната новина около бизнеса на общинския съветник и един от първите частни хотелиери в Благоевград Христо Ковачки. Преди близо 2 месеца той сключи друга успешна сделка, като отдаде под наем срещу солидна сума бившето кафене „Аджария” на популярна верига магазини. Решението си да даде под наем комплекс „Кристо” Хр. Ковачки взел, за да може да отдели повече време за другата си перла – комплекс „Монте Кристо”.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *