HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ЧЕТВЪРТИ ДЕН ПРОДЪЛЖАВА ДРАМАТА В БЛАГОЕВГРАД! Мъж в кв. “Грамада” разиграва полицаи, пожарникари и медици със заплахи, че ще скочи от 4-ия етаж

Четири дни поред благоевградчанин вдига полицаи и пожарникари на крак със заплаха, че ще скочи от прозореца на жилището си. Както struma.bg писа, в петък 40-годишният мъж се обадил на тел. 112 и съобщил, че ще ще скочи от прозореца на четвъртия етаж в блок №5 в жк „Орбита“. На мястото незабавно бяха изпратени екипи на полицията и пожарната, които разпънаха платнище. След около 4 часа, към 17.30 часа, действията им бяха прекратени. Тогава съседи коментираха, че мъжът има здравословни проблеми и пие силни лекарства.

Днес около 17 часа мъжът отново отправил заплаха и пред блока отново пристигнаха спасителни екипи и лекари, отново с платнище, готови да реагират, ако ситуацията се нажежи. Мъжът този път седеше на перваза на прозореца и безучастно гледаше навън.

Съседи коментираха, че в последните дни 40-г. мъж разиграва служителите на реда постоянно и че ще трябва да се вземат адекватни мерки за лечението му.

Екипите все още са на мястото. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *