HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Тази СНИМКА може да ви се струва отвратителна, но не бързайте с изводите!

Ивън Хемел се родил момиче, но в най-ранна възраст у него се появили признаци на транссексуалност. И в случая не става дума за някаква прищявка, а за реално генетично нарушение, съобщава time.com. По време на пубертета мъжките признаци започнали да се появяват все по-отчетливо при Хемел. Организмът му започнал да произвежда все повече тестостерон, а тялото й лицето му се окосмили изключително много. На  19 години той решил, че ще бъде мъж и решил, че ще носи името Ивън.

Голяма част от новите му приятели дори не подозирали, че той се е родил в женско тяло. Всъщност Хемел така и не си направил операция по смяна на пола, защото мечтата му била някой ден да има свои деца. Разбирайки, че в бъдеще едва ли ще му се предостави възможност да има дете по естествен начин, Ивън се решил на авантюра.  Благодарение на изкуствено осеменяване той забременял и успял да износи и роди  здраво момченце.

Сега щастливият мъж обгражда сина си с много топлина и грижи. Той не крие, че смята да си направи операция, за да стане истински мъж, но това ще стане едва когато рожбата му не се нуждае повече от майчина помощ. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *