HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

След седмчасова драма в благоевградския кв. “Грамада” настаниха в психиатрия мъжът, който заплашваше, че ще скочи от 4-я етаж

След седемчасова драма в благоевградския кв. “Грамада” настаниха в психиатрия мъжът, който заплашваше, че ще скочи от четвъртия етаж на блоковете. 

Вчера около 16:30 часа около 40-годишният мъж седна на перваза на дома си на 4-ия етаж и даржа на крак полиция, пожарна, спешни екипи и психолози на крак чак до 00,30 часа, когато той бе сколонен да слезне и бе транспортиран в благоевградската болница.

През цялото време с мъжа разговаряха две психоложки на полицията и лекар-психиатър. Отдолу чакаха два екипа пожарникари с платнище и екип на спешна помощ.

Както struma.bg писа, в петък 40-годишният мъж се обадил на тел. 112 и съобщил, че ще ще скочи от прозореца на четвъртия етаж в блок №5 в жк „Орбита“. На мястото незабавно бяха изпратени екипи на полицията и пожарната, които разпънаха платнище. След около 4 часа, към 17.30 часа, действията им бяха прекратени. Тогава съседи коментираха, че мъжът има здравословни проблеми и пие силни лекарства.

Съседи коментираха, че в последните дни 40-г. мъж разиграва служителите на реда постоянно и че от тогава не пуска никой в стаята, в която се е заключил. Заплашва, че ако някой влезе-ще скочи. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *