HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Алена отправи важни предупреждения, послушайте я, за да избегнете неприятности

На мнозина през октомври Марс действа като опиат. Реалността се видоизменя в претенциозност заради самовнушени знания и компетентност, каквито не съществуват. Силно е изявена податливостта на ласкателства, които са причина за работа до пълно себераздаване в чужда полза. Това предупреди топастрологът Светлана Тилкова – Алена, цитирана от „Флагман”. Околните са смаяни, но дали? Проверката за наличност на здрав разум или липсата му са предателствата, с които ще се сблъскаме през месеца. Не бива да прощаваме предателствата. Сторим ли го, ще се окажем обградени с хора, които ни използват, прикрити под маската на приятели, но очакват мига да ни нанесат смазващ, унищожителен удар и да ни провалят.
 
Алчността е засилена и може да стане причина да приемем и неизгодните за нас условия, но маскирани в примамлива форма и изкушаващи лични бонуси, наложени ни чрез договори от задгранични партньори.
 
През този месец, както през март склонността към корупция е засилена на всяко ниво в държавата. В Народното събрание ще бъде направен опит да се прокарат закони, които са в противоречие с добруването на народа ни, а реакцията на обществото няма да закъснее. Ако проблемът не бъде овладян, преди да се е случил, последиците ще бъдат за сметка на правителството. Постигнатите успехи както за всеки от нас, така и за държавата не бива да ни главозамайват, защото ще ни изненадат неочаквани удари и провали.
 
През първите две декади на месеца Слънцето е във Везни и засилва любопитството и склонността да се ровим в тайните на хората само защото някой ни е внушил, че чрез интриги най-лесно се отстраняват конкурентите. Не се изкушавайте да успявате по този начин, защото възмездието от разкритата лъжа може да ви сполети още през третата декада на месеца. Прибързаността води към провал.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *