Лъснаха зловещи подробности около убийството на пернишкия бизнесмен Митко Фитнеса

Дрехи и вещи, принадлежали на Митко Фитнеса, има на мястото, където беше открит разложения и оглозган от животни труп на изчезналия бизнесмен. Допълнителна експертиза обаче трябва да потвърди самоличността му. Това съобщиха от Окръжната прокуратура – Перник, цитирани от Блиц.

Зловещата находка е направена на 2 октомври в землището на радомирското село Драгомирово. На местопроизшествието е намерен и откраднат автомобил. Монтираните върху него регистрационни табели са също противозаконно отнети от друго МПС в София. Извършват се процесуално-следствени действия по установяване на извършителя на убийството, под ръководството на Окръжна прокуратура. 

37-годишният бизнесмен от Перник бе обявен за издирване, след като по данни на семейството му е видян за последно на 30 август да се качва в чужд автомобил.
 
Няколко дни по-късно личният автомобил на Евтимов, паркиран пред фитнес залата, чийто собственик е, е бил запален. Освен фитнес центъра, бизнесменът Митко Фитнеса държи и няколко заведения в пернишки села. В града упорито се говори, че е изчезването му е заради дългове.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *