HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Бащата на футболиста Д. Парасков – Георги, отсрами хаджидимовските ловци със 170-кг глиган

Добра слука имаха ловджиите от Хаджидимово още в първия ден от откриването на сезона за едър дивеч. Те се сдобиха с трофеен екземпляр, тежащ 170 кг, а сметката на авджиите от пограничния град откри Георги Парасков, бащата на бившия футболист на „Пирин“ (Благоевград) и „Пирин“ (Гоце Делчев) Димитър Парасков. Той изнесе истински открит урок по ловуване на своите колеги.

Авджията отстреля глигана с един-единствен изстрел в местността Меча дупка, където е едно от ловните полета на хадидимовската дружинка. Колегите се надпреварваха да го поздравяват. Само преди месец бай Георги стана първи без нито един сгрешен изстрел при тренировъчната стрелба по панички.

Синът му Димитър Парасков си запази час за „индивидуални занимания“ относно някои тайни на лова. За момента той е „суха прашка“ и няма дори и за миналата година отстреляно животно, за разлика от головете в противниковите врати, в които бележи доста често с екипа на „Места“ (Хаджидимово). Футболистът се амбицира да направи нужното тази година, за да покаже, че има ефект от „частните уроци“ при баща му.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *