HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Добрата новина: Министерски съвет гласува 1 100 000 лева за строителни дейности в района бившите казарми в Благоевград

Министерски съвет отпусна целево 1 100 000 лева днес на Община Благоевград за извършените СМР дейности в района на казармата. Това е поредно спазено обещание от министър- председателя Бойко Борисов и доказателство, че работата на кмета д-р Атанас  Камбитов и Община Благоевград върви в правилната посока за развитието на областния център. Средствата, които са отпуснати безвъзмездно, с решението на Министерски съвет, определят началото на мащабния проект, който кметът Камбитов бе заложил в програмата си. 

На 5 октомври преди 4 години кметът д-р Атанас Камбитов подписа рамково Споразумение със Сухопътни войски. По силата на сключеното Споразумение Община Благоевград до месец ще получи собственост върху 62 декара терен.

С реализирането на поредното обещание на кмета Камбитов и подкрепата на Министерски съвет, Министерството на финансите,  Благоевград ще се превърне в още по-привлекателно и добро място за живот, туризъм, културен и исторически център, който съчетава мотото на града „Благоевград- древен и модерен“.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *