HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Крисия стана танцьорка, отива на национално състезание

Детето-чудо на българската музика Крисия стана танцьорка!
Малката изпълнителка вече близо една година упорито тренира спортни танци, а в петък й предстои и първото й професионално състезание, разказа нейният баща – бизнесменът Марин Тодоров.
“Криси ще участва на надпревара в Шумен, която се явява като квалификация за големия национален шампионат. Много упорито тренира, за да се представи на ниво. Големите й притеснения са от партньора й (също 12-годишен като нея), тъй като дъщеря ми напредва доста по-бързо от него и той изостава с уменията. Само този факт може да я спре от първото място. Не го казвам, защото ми е дъщеря, но наистина е много добра”, разказа Тодоров.
Преди време Крисия сменила друг партньор, тъй като не била доволна от него и не можел да танцува добре като нея, пише България днес.
“Танцуването започна като на шега и в началото беше просто хоби. Постепенно обаче започна да го приема много на сериозно. Дори преди няколко дни ми каза, че танцуването и пеенето вече са еднакво важни за нея. Това малко ни притесни с майка й, тъй като в музиката е нейното бъдеще, но вярвам, че тя ще вземе правилното решение”, добави още родителят на талантливата изпълнителка.

Покрай танцуването на Крисия й се случило голямо житейско събитие за нейната възраст – една седмица била отделена от родителите си. Заедно с другите деца танцьори тя ходила през лятото на лагер в Приморско, където била относително самостоятелна.
“Детето порасна и вече започват бързо да се случват някакви неща. Сега и в пубертета ще влезе и ще има много промени”, коментира таткото.
Тодоров призна, че последните седмици Крисия е изключително натоварена, тъй като й се налага да пътува всяка седмица за участие в “Шоуто на Слави”. През миналия телевизионен сезон тя участваше през седмица, но след напускането на колежката й Тереза й се налага да се изявява всеки петък. В момента предаването провежда кастинг за второ момиченце и едва след намирането му Крисия ще може отново да влезе в стария ритъм на пътуване от Разград до София само два пъти месечно. Допълнително ситуацията й сега се утежнявала, че буквално през 3 дни трябвало да учи нова песен за гостуването си в шоуто.
Освен това Крисия започнала и училище, като ангажиментите й изведнъж се увеличили лавинообразно. Тя обаче винаги намирала време да кара кънки със сестрите си, тъй като това се превърнало в нещо като фамилно хоби. В карането се включвала и майка им, като единствено бащата спокойно релаксирал в дома си и се грижел за женското царство.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *