HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Общинската съветничка от БСП в Дупница Ани Йорданова хвърли оставка

Общинската съветничка от БСП в Дупница Ани Йорданова хвърли оставка. На нейно място в местния парламент влиза областният координатор и член на националното ръководство на столетницата Ивайло Петров.

На последните няколко заседания на ОбС – Дупница общинската съветничка от БСП Ани Йорданова отсъстваше и това направи впечатление на присъстващите граждани в залата. В редиците на БСП се коментира, че А. Йорданова ще напусне групата на общинските съветници на БСП.

Репортер на вестник “Струма” я потърси по телефона с въпроса вярно ли е, че напуска местния парламент.

Ето нейния отговор: “Да, отказвам се да бъда общински съветник, но оставам в БСП. Работя като интериорен дизайнер и пътувам често в цялата страна, и това ми пречи да участвам пълноценно в работата на Общински съвет. Следващата седмица ще подам молба до СИК да ги уведомя, че напускам мястото си в Общински съвет – Дупница”, заяви по телефона Ани Йорданова.

Тя е най-младият общински съветник от БСП. Йорданова влезе в местната власт от гражданската квота в листата на БСП на изборите през 2015 г. Тя получи 170 гласа на мажоритарния избор.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *