HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Подробности за зрелищния арест на скандалното дупнишко семейство

Зрелищно са били арестувани Георги Близнаков, жена му Ивона и синът му Сотир. Те са задържани за данъчни престъпления. Днес вече хората са много по-обнадеждени, предава Нова телевизия. “Първо видях как се затварят техните офиси. Не беше шумно, а беше спокойно. Сложиха щорите. След това момчетата отидоха в апартамента на председателят. Качиха се там, най-вероятно е разбивана вратата, защото фирмата за охрана на апартамента дойде. Имаше и представители на дупнишката полиция. Георги Близнаков не е бил в града. Бил е доведен под конвой с белезници в дупнишката полиция. Претърсвани са много адреси. Не мога да кажа какво е взето. След толкова много говорене, едва ли е имало останало нещо. Момчетата от Пловдив истинска борба са водили, за да стигнат до някъде. Учудена съм, че все още има държава. Виждам, че нещо се направи, въпреки спънките”, заяви свидетелка на зрелищния арест.
 

“След това отидоха в къщата на сина на Близнаков. Там имаше 2-3 полицейски коли. Не даваха да се влиза вътре в къщата, може би чакаха разрешението на прокурора. Помахах на Сотир, сина му, като го видях с белезници”, добави тя.

“Миналия петък. Жената работи от дълги години в Италия тя има апартамент там, продава ги и ги влага в касата на Ивона Близнакова. Това е най-фрапантния случай”, каза още свидетелката, цитирана от блиц. 
 

“Всеки запазва надеждата до края, но нямам сигурност”, заяви друга жена.

“Имаме малко надежда, надяваме се да бъдат повдигнати обвинения”, каза мъж, изгорял с над 100 000 лева.
 

Припомняме, че преди няколко месеца лъсна крупна измама в Дупница. Тогава хора загубиха парите си, спестени в фалиралата през юни Дупнишка популярна каса. Излъганите са над 300, подлъгани са по високата лихва. Собственикът изчезнал светкавично. На адреса, където е регистрирана фирмата, не са й чували за такова нещо. Смята се, че с печалбата собственикът построил хотел. Жалбите в прокуратурата в Дупница са над 150.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *