HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Тайната за сватбата на Мая Манолова, за която дори и не подозираме – оженила се е …

Мая Манолова и Ангел Найденов вече официално са семейство и скрепиха с брак 5-годишната си любовна връзка. Омбудсманът и бившият министърът на отбраната от кабинета „Орешарски“ Ангел Найденов планират сватбата си още от 2014 г., но все изчаквали подходящ момент, съобразявайки се и с политическите си и с личните ангажименти.

Сватбата веднъж се забавила заради онкологичното заболяване на Манолова, а после заради обещанието на бившата червена депутатка първо да даде път на дъщеря си. През юли омбудсманът омъжи единствената си щерка Ралица в родния Кюстендил, а Ангел Найденов тогава отсъстваше от церемонията, пише Ретро.

След това влюбените политици се наложило да се съобразят и с деликатното състояние на наследницата на депутата. Дъщерята на Найденов Десислава в края на август роди близнаци – Адриан и Кристиан. Затова се наложило да чакат и нея и Манолова бе искрено радостна от попълненията в семейството на половинката си и приемаше честитки с удоволствие, нищо че още не била подготвена да й викат „баба”.

Едва след щастливите събития в живота на децата си Ангел и Мая най-сетне се решили да въведат ред и в собствената си връзка и да си подарят мечтаната от години сватба. И двамата били категорични, че церемонията ще е скромна и ще почерпят само най-близките си и че няма да превръщат събитието в светски панаир. Затова и съобщили датата само на семейството си и кумовете – Весела Лечева и актуалната й половинка Сотир Ушев. Двамата са много близки на Ангел Найденов, тъй като от години играят заедно тенис на кортовете на МВР в Борисовата градина.

Точния ден знаела и популярна столична астроложка, издават още социалисти. Причината е, че Манолова се консултирала за датата със специалистката и именно тя посочила кога политиците да си резервират час в ритуалната зала „Оборище“ на ул. „Кракра” в София. Сватбата била планирана според правилата на астрологията и нумерологията, с които омбудсманът от години се съобразявала при взимането на важни решения.

„Астроложката посочила датата 2-ри, която освен това прави и 2, като се сумират месецът и годината, а това значело равновесие, сливането на Луната със Слънцето както на мъжа с жената”, обясняват още запознати с плановете на Манолова. Освен това тя издала, че второ число от месеца от години било специално за нея и Найденов, без да разкрива какво точно им се е случило тогава – дали запознанството или първите любовни трепети.

По поръчение на звездобройката Мая не облякла и бяла рокля, а избрала светлорозово. Тъй като и за двамата е втори брак, тя заложила на друг тон в тоалета си, който бил на български дизайнер. Найденов също бил с костюм родно производство и въобще около цялото тържество нямало големи харчове. Двамата държали всичко да е скромно и да не се шуми по медиите. Сами обаче издадоха, че годежът е бил доста отдавна – на 11.11.2011 г., когато Ангел поискал ръката на Мая.

По това време вече и двамата били съобщили на предишните си половинки, че имат нова любов и се развеждат. В Кюстендил остава да живее бившият съпруг на Манолова – Милен, който е митничар. След развода им тя запази неговата фамилия, тъй като с нея добива популярност. Все още не е ясно как сега ще приеме името на новия си съпруг и дали ще се представя като г-жа Найденова, или ще добави фамилията му с тире към предишното й само в официални документи.
 
Младоженците Мая Манолова и Ангел Найденов няма да карат меден месец и още на следващия ден след тържеството се върнаха на работа. Двамата мечтаели да си подарят поне една седмица романтика на екзотично място, но в близките два месеца нямало как да се освободят от служебните си ангажименти.
Програмата на булката била препълнена с работа чак до края на ноември, а Найденов трябвало да се включи в предизборната кампания на БСП и също нямало как да си вземе почивка.
Манолова се върна на работа още в деня след сватбата и бе зарадвана от колегите си.
“Днес моят екип от институцията на омбудсмана ме изненада приятно по случай вчерашното празнично събитие в моя живот. Благодаря на всички, които ме уважиха, благодаря за прекрасните пожелания!”, написа във „Фейсбук” омбудсманът.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *