HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Строител с извадено рамо след бас кой ще победи на канадска борба

Строителен работник от Сапарева баня се хвана на бас с приятел,че ще го победи на канадска борба, и извади рамото на дясната си ръка по време на силовия двубой.

31-годишният Владимир Иванов седнал с приятел на по чашка след тежък трудов ден.Докато сръбвали от алкохола, двамата започнали спор кой е по-силен. За да проверят, се хванали на бас който падне на канадска борба, черпи бутилка водка. Владимир имал добре оформена мускулна маса на ръцете, но противникът го победил.

Докато Владимир удържал напъна на съперника си, получил луксация на рамото. Болките били страшни. Той веднага потърсил лекарска помощ в Спешен център – Сапарева баня. Оттам с линейка е транспортиран в ортопедичния кабинет в общинската болница в Дупница. Дежурните лекари наместили рамото му.

Младият мъж едва удържал сълзите си от болка. След като наместили рамото му, Владимир Иванов е освободен от болничното заведение. Лекарите му предложили три дни болничен, но той отказал с мотива, че на следващия ден е на работа и не може да отсъства.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *