HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Експолицейският началник Тома Добрев катастрофира, 28-г. шофьорка с малко дете пострада при сблъсъка

Експолицейският началник и брат на покойния вътрешен министър Н. Добрев – Тома Добрев, катастрофира край Разлог. При пътния инцидент, станал вчера сутринта, е пострадала 28-годишната шофьорка на другата кола Зл. Илиева от Плевен. Тя пътувала с малко дете с лек автомобил „Рено“ в посока от Банско към Разлог, сблъсъкът станал на разклона за Разлог. Водач на другия лек автомобил „Опел Корса“ по първоначална информация е бил бившият началник на РУП – Разлог Тома Добрев.

Експолицейският началник е невредим след катастрофата. Той останал на мястото на инцидента, а пострадалата водачка заедно с детето й са транспортирани с кола до филиала за спешна помощ в Разлог. При силния удар Зл. Илиева наранила главата си, има повърхностни наранявания по лицето. След оказаната първа помощ състоянието й е стабилизирано, детето е без наранявания. След лекарския преглед 28-годишната плевенчанка е освободена.

Тома Добрев вече е пенсионер, целият му трудов стаж е преминал като служител под пагон – в армията и полицията. Оттегля се в пенсия от системата на реда през 2010 година, по време на управлението на тогавашния директор на ОД на МВР – Благоевград Йордан Кочев.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *