HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ШОК! ЖЕСТОКО УБИЙСТВО ПОТРЕСЕ СВЕТА: Полицай закла и запали годеницата си ден преди сватбата

Полицай от Словакия закла и уби годеницата си ден преди сватбата им. След това заровил тялото в гората и опитал да прикрие следите си. Марек и Александра живели заедно десет години, преди да се решат да сключат брак. Ден преди сватбата започнали да се карат и то по съвсем банален повод – за приготвянето и опаковането на сватбените сладки, пише “Плюс”, цитиран от BulNews.

Самата Александра до последно пуска възторжени статуси във Фейсбук и очевидно очаквала сватбата с нетърпение. Техни приятели твърдят, че двамата много се обичали и не могат да си обяснят жестоката постъпка на Марек.

“Да се видя за първи път с булчинската рокля, да усетя тази любов, да се чувствам като принцеса – това е нещо, което ти се случва само веднъж и аз нямам търпение”, гласи един от последните статуси на Александра. Подобни са и другите неща, които тя споделя. За любимия си не пести хвалебствия: “Това е човек, когото уважавам най-много от всички на света. Човекът, който ме научи да обичам и да бъда обичана, който винаги беше до мен, този, който е моята най-голяма опора и без когото не мога да си представя нито един ден!” По ирония това е написано от Александра само ден преди същият този човек да я убие по особено жесток начин.

По данни на говорителя на полицията в Словакия Марек е пробол няколко пъти в гърба годеницата си, една от раните е във врата. След като видял, че е умряла, той увил тялото й в килим и го изнесъл до колата си. После пропътувал 15 км до безлюдна местност и там запалил трупа. Накрая закопал останките. След като се прибрал вкъщи, полицаят сигнализирал колегите си, че годеницата му е изчезнала. По време на разпитите обаче версията му започнала да издиша и разследващите прегледали записите от камерите, на които видели Марек да носи увитото в килим тяло.

Полицията в Словакия работи по няколко версии. Една от тях е, че убийството е било предварително планувано. Според нея Марек искал да се отърве от приятелката си, защото имал любовница, но преди това се надявал да се домогне до апартамента й.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *