HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Младият мъж от Микрево, зверски пребит от 2-ма братя, е в критично състояние

32-г. Кирил Методиев от с. Микрево, който бе зверски пребит миналата седмица в Разлог, потърси медицинска помощ вчера около 10 ч. в санданската болница. Той бе докаран от съпругата си и техни близки с личен автомобил, тъй като състоянието му много се влошило, а в областта на устата има огромен хематом. Според съпругата му от една седмица спрял да се храни заради счупената долна челюст, рязко отслабнал, дори ставал неадекватен, най-вероятно от адските болки. 

След като Кирил Методиев бе пребит миналата седмица от двамата братя Димчо и Йордан Страхилови, той е бил настанен в разложката болница, след което бил транспортиран за софийска, откъдето е изписан най-вероятно заради неплатени здравни осигуровки, твърди съпругата му.  

Вчера, притеснени от критичното му състояние, близките потърсиха медицинска помощ в МБАЛ – Сандански. Свикани са хирург и невролог, които направили преглед и назначили рентгенова снимка и скенер на главата. Предвид тежкото състояние на Кирил и счупената челюст санданските медици обяснили на близките му, че трябва да бъде лекуван в отделение за лицево-челюстна хирургия, каквато има в столицата. Какво ще стане обаче с младия мъж и дали семейството му ще успее да плати здравните му осигуровки, за да бъде той лекуван, не е ясно.  

Както вестник “Струма” писа, съденият за убийство 24-годишен Димчо Страхилов от Разлог и неговият брат – 22-годишният Йордан, пребиха жестоко 32-годишния Кирил от с. Микрево, община Струмяни. Братята Димчо и Йордан Страхилови са задържани първоначално със заповед до 24 часа. Срещу тях прокуратурата е образувала досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда, а задържането им е удължено до 72 часа.  

По-големият от братята – Димчо Страхилов, още като непълнолетен е осъждан за убийството на 42-годишна жена от Разлог. Присъдата му беше наложена на 17-годишна възраст и по решение на съда до навършване на пълнолетие беше изпратен в изправителен дом в Бойчиновци, а оттам в затвора в Бобов дол. Освободен е преди около две години.  

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *