HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Кондуктор крещи на пътници: Работя по 16 часа, ще мълчите в автобуса!

За поредното безобразно поведение от кондуктор в градския транспорт на Пловдив съобщи „Трафик нюз”, като се позова на пътуваща в автобуса жена. Тя е станала свидетел на грозно и недопустимо отношение от страна на служител на „Автотранс Чолаков” по линия 10 към две възрастни жени. 

На няколко пъти кондукторът е заплашвал двете жени, че ще ги изхвърли от автобуса, ако продължават да разговорят. Той бил „лют” понеже работил по 16 часа на ден, макар това да е забранено от кодекса на труда. 

„В автобуса се качиха две възрастни жени, които седнаха най-отзад в превозното средство. Жените си говореха по между си,но не на толкова висок тон, за да пречат на останалите пътници. Изведнъж господинът – кондуктор им направи забележка да развалят ”седянката”, която са били започнали и, че така трябвало да си говорят пред блока, а не в автобуса. Не стига, че по цял,ден обикаляли с тези автобуси,ами и говорели”, разказа очевидката на избухването на кондуктора. Едната жена решила да се защити, като казала, че не могат да са глухонеми и по никакъв начин не пречат на спокойното пътуване. 

„Кондукторът отвърна,че ако не млъкнат ще ги свали от автобуса. Жената го заплаши,че ще подаде сигнал за неговото отношение към пътниците, а той просто се изсмя и й каза да се разкара. Не знам какво вече трябва да се направи и кой трябва да се заеме с превъзпитанието на нашите кондуктори. Не може мъж, привидно на години, да се държи с възрастни жени по този начин. Възмутена и разочарована съм от това как се държат повечето кондуктори с възрастните хора в автобусите. Не съм единствената, която подава сигнал за тези работници с които сме длъжни да пътуваме всеки ден. Надявам се господинът да се е почувствал поне малко гузен от това, че беше толкова агресивно настроен към жените,а ако не е .. Дано това достигне до него и малко накърни достойнството му какво впечатление прави отстрани на пътуващите”, завършва разказа си жената.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *