HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Ембака бори 2000 лв. глоба за ритната полицейска камера

Емил Първанов-Ембака лично дойде в Окръжен съд – Благоевград, за да обжалва решението на Районен съд – Сандански, в което бе признат за виновен ритане на полицейска камера в полицията в курортния град. По искане на защитата бяха призовни двама полицейски служители, които ще дават обяснения на следващото заседание, което ще се състои през декември тази година. А иначе делото срещу Емил Първанов-Ембака за убийството на Николай Чивиев на АМ ” Струма” ще се гледа на 16 ноември тази година.

КАкто struma.bg писа, Ембака бе признат от Районен съд – Сандански за виновен за това, че на 10 октомври 2012 г. около 01.15 ч. в двора на полицейското управление в Сандански е попречил на служителя на МВР Иван Ръжанков, младши оперативен дежурен в оперативна дежурна част към РУП – Сандански.

Според акта Е. Първанов не е позволил на Ив. Ръжанков да изпълнява служебните си задължения по спазване на пропускателния режим в полицейското управление. Ембака е изместил с крак охранителната камера, поставена на ъгъла на гаражните клетки и насочена да обхваща двора зад гърба на полицейското управление и задния вход на Пожарната.

Присъдата бе постановена от съдия Катя Сукалинска в Районен съд – Сандански. 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *